Ugrás a fő tartalomra

Lányok...





A képek egy amatőr-videós pornó oldal klikkelős képei.
Több okos helyen olvastam, hallottam hogy milyenek a mai fiatalok. Hogy miket nem tesznek fel a netre merő jófejségből, vagányságból, bevállalósságból.  (Mellesleg: a neten levő fotoarénán külön kategóriája van az önaktnak!) Ennek mentem kicsit utána, próbáltam reflektálni rá a magam módján. A fiatalok önpornója és a "komoly, felnőtt fotósok" önaktjai, ön-erotikus képei közt mi a különbség?  Nyers, fiatalos lendület kontra kifinomultság?   Vagy csak szégyentelen lendület kontra társadalmi szégyenlősség?
És egyébként is mi a különbség a pornó és a művészi akt közt? Csak egy sejtelmes fehér álca, ami mögött ugyanaz az akció lapul? 

    

Megjegyzések

  1. Misi!

    Legalább a pontos forrást megjelölted volna, hogy mi is tehessünk érdemi megállapításokat! ;)
    Komolyra fordítva a szót: A felvetett gondolat(ok) túlhaladják az ide írkálás lehetőségeit. Erről inkább élő szóban lehetne kimerítően beszélgetni. De, nagyon komoly a felvetés, tovább gondolásra is érdemes...
    Manapság csak a nethasználat veszélyeire próbálják felhívni a fiatal generáció figyelmét, de az általad felvetett összefüggéseket még nem hallottam máshol.

    VálaszTörlés
  2. Kálmán!
    Sanyival már beszéltem telefonon, hogy szeretnék egy grafikai sorozatomat megmutatni. Azt mondta a jövő héten talán be tud jönni. Hogy én a jövő héten be tudok-e menni? Remélem. Ezt csak azért írtam mert én is úgy gondolom erről jó lenne beszélni. No nem a társadalmi hatásról meg efféléről.. csak hogy most ezzel a sorozattal nagyon elmentem-e az erdőbe vagy sem.
    Kedden a körben mutattam ennek a sorozatnak egy másik feldolgozását is. Az az anyag még csak ps-ben van meg. Majd átmentem jpg-be és felteszek néhányat belőle ide is.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése